Teos-Art-Bijuterii-Unicat-Handmade
Mergeţi la conţinut

Menu principal:

despre-teos-art

Sunt Matilda Simona Teodorescu și îmi plac poveștile.


Sunt un suflet de copil, îndrăgostit de povești nemuritoare, devenit un adult căruia îi plac jocul, poveștile, magia, culoarea, mirosul mării, zgomotul valurilor, vântul pe obraz, natura, viața în întregul ei.


Această poveste  a început cu 20 de ani în urmă, când la facultate, la un curs de design, am desenat prima bijuterie...

În acea vreme, voiam să spun povești prin forme și culoare și studiam arhitectura, gândidu-mă cum poți să transformi un desen mic într-o construcție mare... să poți aduce de la micro la macro aceeași proporție și echilibru.


Era perioada în care învățam despre proporții, despre formele fluide, ca și viața însăși dar și despre rigurozitatea formelor geometrice care reduc esența adevărurilor cele mai complexe.


Căutând, înțelegând și asimilind forma, proporția și culoarea, lucrând ca arhitect, am făcut drumul invers, ducând macrocosmosul în microcosmos și am pășit cu îndrăzneala pe drumul bijuteriei de autor.


Eu spun povești în bijuterii: despre dragoni care se luptă pe pânze de mătase, despre câmpuri curățate ca să aterizeze îngerii, despre flori în ikebana, despre fluturi pe florile de primăvară, despre armonii muzicale, despre păduri iarna, despre căluții de mare din Vama Veche, despre dragostea dintre Dunăre și Mare la Sulina...


Te provoc să visezi, să te lași purtat în magica lume a basmului, să găsești natura în culoarea pietrelor! Găsește curgerea în cerc, caută stabilitatea în pătrat, simte focul triunghiului, adună sentimentele în unitate și infinit!


TEOS-ART

E-mail: teos [@] teos-art.com

Telefon: +40-722-217-557

București, România

logo-teos-art-accesorii-exclusiviste
© Arhaus SRL - 2017
Înapoi la conţinut | Înapoi la meniul principal